Tietosuojakäytäntö

ARTIKLA 1 – Henkilötietojen Kerääminen

Kun teet ostoksia kaupassamme, keräämme henkilökohtaisia tietojasi kuten nimesi, osoitteesi ja sähköpostisi. Saamme myös automaattisesti tietokoneesi IP-osoitteen, joka auttaa meitä saamaan lisätietoja selaimestasi ja käyttöjärjestelmästäsi. Jos suostut, voimme lähettää sinulle sähköposteja kaupastamme, uusista tuotteistamme ja muista päivityksistä.

ARTIKLA 2 – Suostumus

Suostumuksesi pyydetään, kun toimitat henkilötietojasi kauppatapahtuman, tilauksen tai palautuksen yhteydessä. Markkinointitarkoituksiin pyydetään nimenomaista suostumustasi. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa contact@leggingsit.com

ARTIKLA 3 – Tietojen Luovutus

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa, jos laki niin vaatii tai jos rikot Käyttöehtojamme.

ARTIKLA 4 – WordPress

Verkkokauppamme toimii WordPress Inc:n alustalla. Tämä alusta tarjoaa meille tarvittavat työkalut palveluidemme ja tuotteidemme tarjoamiseksi verkossa.
Kerätyt tiedot säilytetään WordPressin datan säilytysjärjestelmissä ja tietokannoissa sekä heidän yleisessä sovelluksessaan. Tietojesi turvaamiseksi tiedot säilytetään turvallisella palvelimella, joka on suojattu palomuurilla.

ARTIKLA 5 – Kolmannen Osapuolen Palvelut

Kaupassamme käyttämämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajat keräävät, käyttävät ja luovuttavat tietojasi vain siinä määrin, kuin se on tarpeellista palveluidensa tarjoamiseksi. Suosittelemme lukemaan heidän tietosuojakäytäntönsä. Tietosi voivat olla alttiita kolmannen osapuolen palveluntarjoajan lainkäyttöalueen laeille.

ARTIKLA 6 – Turvallisuus

Suojamme henkilötietojasi noudattamalla alan parhaita käytäntöjä. Luottokorttitiedot salataan SSL-salauksella ja säilytetään AES-256-salauksella.

OSA 7 – Kerättyjen Tietojen Tyypit

Keräämme Henkilökohtaisia ja Käyttötietoja eri tarkoituksiin, mukaan lukien ottaaksemme yhteyttä sinuun uutiskirjeiden, markkinointimateriaalin tai muiden tietojen avulla, ja kerätäksemme analyyseja tai arvokkaita tietoja palvelumme parantamiseksi.

OSA 8 – Tietoturva

Tietojesi turvallisuus on tärkeää, mutta mikään Internetin välityksellä tapahtuva siirto tai sähköinen tallennusmenetelmä ei ole 100% turvallinen. Käytämme kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja suojellaksemme henkilötietojasi.

OSA 9 – Henkilötietojen Käsittelyn Oikeudellinen Peruste

Jos olet Euroopan talousalueen (ETA) jäsen, henkilötietojesi keräämisen ja käytön oikeudellinen peruste riippuu kerättävien henkilötietojen tyypistä ja niiden keräämisen erityisestä kontekstista.

OSA 10 – Tietosuojaoikeutesi

Jos asut ETA-alueella, sinulla on tietyt tietosuojaoikeudet. Jos haluat tehdä pyynnön henkilötietojesi osalta, ota meihin yhteyttä.

ARTIKLA 11 – Suostumuksen Ikä

Käyttämällä sivustoamme vahvistat olevasi täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai -provinssissasi ja annat luvan alaikäisten, joista olet vastuussa, käyttää tätä sivustoa.

ARTIKLA 12 – Tietosuojakäytännön Muutokset

Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä. Muutokset tulevat voimaan välittömästi niiden julkaisemisen jälkeen sivustollamme. Yrityskaupan tai yrityksen oston yhteydessä tietosi voidaan siirtää uusille omistajille.

Kysymykset ja Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme. Voit tehdä sen sähköpostitse osoitteessa contact@leggingsit.com